De ce?

Din gandurile mele mai vechi revine acel „de ce?” Intrebarea care banuiam ca va distruge omenirea. Intrebarea mea preferata „de ce?” devine de la un moment la altul cel mai mare dusman al meu, prietenul care ma face sa rad, care imi alimenteaza umorul negru…

De ce? De ce mama trebuie sa imbatraneasca? De ce nimeni nu apreciaza ce are? De ce trebuie sa cresc si sa devin un pseudo-tiran ca sa supravietuiesc? De ce lacrimile lui Sailor Moon nu mai salveaza lumea? De ce iubesc si de ce sunt iubita? De ce cateodata e asa de complicat sa treci prin 8 ore de munca si alta data e asa simplu?De ce trebuie sa existe politicieni si de ce toata lumea e corupta? De ce Cartoon Network e tradus? De ce toate comediile noi sunt de duzina? De ce nu mai exista genii si talente? De ce trebuie sa moara cineva ca sa stim cine a fost? De ce nu mai stie lumea sa vorbeasca romaneste? De ce cand iti doresti ceva nu ai? De ce nu mai crede nimeni in Dumnezeu? De ce e tot mai greu sa iti stapanesti copii? De ce nu mai merge nimeni la teatru si de ce e asa de scump biletul la film?

Atatea de-ce-uri pe langa mine in fiecare zi, in autobuz, pe strada, la munca (in tacere), priviri pierzis si taximetristi manelisti. De ce? Am fost vreodata fericiti?

Nu am nevoie sa ma linisteasca cineva, doar sa-si puna aceste intrebari. Credeam mereu ca nu incepand cu mine se va schimba lumea, dar ce ar fi sa mergem pe premisa ca „unde-s doi puterea creste”?

Reclame

5 gânduri despre „De ce?

  1. ai facut o greseala imensa in ce ai scris aici,MAMA TA NU IMBATRANESTE,asta asa ca sa lamurim lucrurile.hi,hi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s