"Ce se intampla, doctore"… la serviciu?*

Introducerea bolii: Crocodilul, Hiena, Sobolanul si Uliul sunt victimele noii boli work-OHO-lismului, job-OHO-lismului (se gaseste sub diferite denumiri in cartile de specialitate).

Semne particulare ale bolii:  – cand nu ai nimic de facut acasa ramai sa faci ore suplimentare si plimbari prin firma (mersul pe jos face piciorul frumos).
                                                           – sambata si duminica esti la plimbare si treci pe langa sediu SIIII te hotarasti sa intri (si nu ca sa mergi la toaleta);
                                                           – sambata si duminica si cand ai liber iti vin idei despre cum sa imbunatatesti productivitatea, etc. si iesi la plimbare sa te racoresti si treci pe langa sediu SIII te hotarasti sa intri;
                                                           – sambata si duminica si cand ai liber te mustra constiinta ca nu ai terminat treaba si iesi la o bere sa-ti revi (dracu’) si treci pe langa sediu SIII te hotarasti sa intri;
                                                          – sambata si duminica si cand ai liber si cand esti in concediu te plictisesti si ti-e dor de munca (a se citi: ti-e dor sa te afli printe oameni care lucreaza, sa poti barfi, sa te prefaci ca lucrezi, sa zbieri ca esti tratat ca un nimic si vrei mai mult, si sa pleci nervos ca nu iti place, de fapt la munca);
                                                         – sambata si duminica si cand ai liber vrei sa mergi la strand, dar se innoreaza pana treci pe la munca sa iti prezinti intentia de a merge la bazin (bineinteles ai costumul de baie pe/la tine).

Nota: „treci pe langa sediu SIII te hotarasti sa intri” a se traduce, conform spuselor unor victime, „o scurta vizita” sau „am uitat sa trec ceva intr-un fisier”. Dar lista poate continua.

Tratament: Pentru aceasta boala nu exista tratament, mai ales ca nu lasa urme.
S-a observat ca persoanelor in cauza le creste nivelul de stres cu mult peste normal la sfarsitul lunii, tocmai pentru ca toata luna… NU AU LASAT URME.

Efecte adverse: plansete, urlete, mormaituri in barba, etc.

Lectia „Ce se intampla, doctore… la serviciu?” a luat sfarsit.

Vom reveni cu o noua editie cand vom descoperi ori un leac ori o noua boala. Daca sunteti interesati si vreti sa colaborati cu noi – in vederea gasirii unui leac sau daca doriti sa ne aduceti la cunostiinta o noua boala -ne puteti contacta  la adresa de mai jos. Rog seriozitate.

Va multumesc pentru participare.

Salutari cordiale / Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Gabriela DAN
Home Organization Mafia
Cu titlu de TL
Str. Marului, Nr.66
399912 Timisoara
ROMANIA
https://gabrieladan.wordpress.com
gabriela.dan@lamisto.ro

 

*Acest text este un pamflet, a se trata ca atare.

Reclame

3 gânduri despre „"Ce se intampla, doctore"… la serviciu?*

 1. from Doctor HAUs:
  Ultima inovatie: s-a descoperit un tratament! Viata sociala vine cu efecte imediate! Daca se aplica un prieten, sau cel putin cateva ocupatii valabile, suferindul va cunoaste beneficile extraordinare care ii pot schimba viitorul!
  Se recomada inceperea urgenta a tratamentului, pentru ca boala evolueaza rapid

 2. Eu ma indoiesc foarte tare ca exista vreun tratament pentru cele 4 animalute.
  Cred ca un nume potrivit pentru boala de care ele sufera ar fi „Sefii mei trebuie sa creada ca imi iubesc jobul, chiar daca nu este asa”.
  Iar viata sociala probabil ca exista, dar este pusa pe un plan secund.
  The job comes first. Life, love and sex later. Sau poate niciodata. Sau poate cand li se confirma statutul social. Sau poate totusi niciodata…

 3. :)) Ce bine o scris Laura 😀 Mai Gabi, la unii le tataie fundul la gandul ca s-ar putea intoarce la vechea indeletnicire. Ce sa-i faci, tre sa mai rabde inca putin :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s