Gabrielle, you gone too far!

Ti se intampla des sa nu ai nimic de spus si doar sa ridici din umeri? Si incepi sa te gandesti ca e destul de bine asa. Si daca ai pareri sa inveti sa taci, si daca nu ai sa nu stie nimeni. Azi? Vreau sa fiu rea! M-am saturat sa tot las de la mine si azi, AZI, m-am hotarat sa fiu egoista. Nu, nu mi-a trecut euforia dupa ultimul trip, adica mai trag foloase de pe urma lui – s-a vazut ieri, da?

Asa ca sunt pornita pe profit. Cum toata lumea stie ca prin exercitiu se invata tot, asa o sa fiu si eu. Nu prea am idee cum e sa fii pe profit. Totusi, sunt convinsa ca dupa vreo 2-3 incercari o sa-mi iese 100% corect. Am realizat ca am de pierdut mai mult daca nu sunt superficiala, asa ca de ce n-as fi? Lasa-ma, dom’le, sa profit pana nu incep, dracu, telefoanele cu „ma insor/ma marit/am doi copii/a murit”.

Ai avea impresia ca aleg calea cea mai usoara? Si de ce nu, ma rog? M-am complicat prea mult pana acum, am analizat prea mult, mi-am dorit prea multe ca sa realizez ca totul are alt cod postal. Toata lumea apreciaza superficialitatea si toata lumea alege calea cea mai usoara. Eu, clar, nu mai aleg in locul nimanui si din clipa asta nici nu-mi mai pasa. Si, doar pentru ca sunt rea, va dau si un pont: judec aspru, asa ca feriti-va!

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s