Green-eyed-monster

Sambata dimineata, nu pornesc pana nu-ti pui centura. Ultimul lucru pe care l-am citit aseara a fost: „suna-ma daca e ceva”. Si n-am sunat. Pentru ca n-a fost nimic. Si atunci de dimineata am tras o pereche de pantaloni negri pe mine, o bluza mov, o vesta maro, o pereche de adidasi care sa se asorteze, mi-am prins parul, cheile mi le-am legat ca bratara, o pereche de manusi si am iesit. E soare, dar e rece, urechile mi-au inghetat de cand am deschis usa la scara, dar am zambit. Faithless mi-a bagat soarele in ochi. Din plimbare am inceput sa alerg si sa-mi controzez respiratia, sa-mi golesc mintea.

********************

Pipa, poker, psiholog. Trei cuvinte. Nu-i nevoie de mai mult. Trei cuvinte in pachete de cate trei. Al treilea deget, a sasea litera, furie. Nu! Nu e dezamagire, e furie. E acolo, mereu a fost, doar ca am reprimat-o in ultima perioada. Sange latin si ma calmam, o sticla de vin si ma calmam, dar acum! Acum! Acum nu mai e asa de simplu. Sunt furioasa si nu stiu (exact) de ce.

Dar visele, cosmarurile, cosmaruri terifiante. Toata lumea e Freud? Si atunci de ce naiba vine sa ma omoare cineva in fiecare noapte??? De ce nu pot sa fug si de ce-mi trebuie inghetata de contrabanda? Si de ce nu ma omoara? Sau de ce se plimba paianjeni mari cat palma pe televizor? Si de ce curg gandacii mari si negrii pe sub cearsaf? Si de ce ma trezesc lac de apa si fara aer? Si cand suna ceasul de ce ma bucur ca trebuie sa plec? Si de ce in plina iarna cu geamul deschis larg simt ca n-am aer?

Hai cu explicatii si sfaturi pentru ca pana acum am incercat de la pastile la ceaiuri tot (sau aproape tot).

***********************

Crystalline Green, rulezi?, oras la picioare, La categoria „morti” nominalizarile sunt…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s